ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι προφανέστατο ότι η Ν.Δ. δεν θα ήθελε να έλθει ένα τέτοιο νομοσχέδιο στη Βουλή και να ψηφιστεί και έχει τους λόγους τη” δήλωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης που διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης στην πρώτη κυβέρνηση Σαμαρά.
“Υπάρχουν εκλογικά στρώματα και υποστηρικτές, είτε από την Εκκλησία είτε από αλλού, οι οποίοι δεν θέλουν αυτό το νομοσχέδιο. Και επειδή δυστυχώς στην πατρίδα μας – και όχι μόνο – η υπεράσπιση των δικαιωμάτων δεν κρίνεται αναγκαία με βάση τα αξιακά κριτήρια που εκλύουν τα ίδια τα δικαιώματα, αλλά με βάση το πώς και πόσο ωφελούμαστε εκλογικά, αυτός είναι ο βασικός λόγος που καθυστερεί το νομοσχέδιο εδώ και ένα χρόνο” τόνισ εο Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.
























































