ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικός στον κοροναϊό Covid-19 βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.
Ο κ. Κέλλας είχε ήπια συμπτώματα -χαμηλό πυρετό.
Όπως λέει παραμένει στο σπίτι του, υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων.
Όπως γράφει το ProtoThema, ο κ. Κέλλας είχε δέκατα από την προηγούμενη Πέμπτη που βρισκόταν στην Βουλή και το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε την κλινική λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, όπου μετά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που βγήκαν μετά τις 4.30, βρέθηκε θετικός στον ιό.
«Μετά από ήπια συμπτώματα – χαμηλό πυρετό – εξετάστηκα για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός στον #covid_19.
»Παραμένω στο σπίτι μου, υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων.
»Χωρίς πανικό, με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα, θα το περάσουμε κι αυτό και θα βγούμε νικητές! #Μένουμε_σπίτι»
Εάν ο κ. Κέλλας είχε δέκατα εντός της Βουλής είναι πιθανό να αναμένουμε να έχουν νοσήσει κι άλλοι βουλευτές.

























































