ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαλτάκος: Ο ΕΝΦΙΑ οφείλεται στην μονομανία των Γερμανών

Μπαλτάκος: Ο ΕΝΦΙΑ οφείλεται στην μονομανία των Γερμανών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ΕΝΦΙΑ οφείλεται στη μονομανία των Γερμανών με την υπερφορολόγηση των πάντων τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM.

O πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος υπογράμμισε επίσης ότι “ο ΕΝΦΙΑ καταστρέφει τη μέση ελληνική οικογένεια. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η διαδικασία είναι να αυξηθεί η σύλληψη της φοροδιαφυγής ώστε να έχουμε έσοδα από εκείνο τον τομέα”.

Όσον αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι “οι αντιδράσεις της Ιεραρχίας κόπασαν μετά τη διαβεβαίωση ότι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν θα συμπεριληφθούν το σύμφωνο συμβίωσης και διατάξεις για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια” σημειώνοντας ότι “η θρησκεία επειδή έχει δόγμα δεν κάνει ποτέ πίσω και από τη στιγμή που το δόγμα δεν απειλείται για αυτό η ιεραρχία εξέδωσε ήπια ανακοίνωση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...