ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λευτέρης Οικονόμου, Πάσχα, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αυστηρότητα θα εφαρμοστούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας ενόψει και του Πάσχα. Αυτό διαβεβαίωσε ο Λευτέρης Οικονόμου υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Έστειλε μήνυμα στην ελάχιστη μειοψηφία «η οποία στο μυαλό της επεξεργάζεται σχέδια για να εκδράμει προς την επαρχία», ότι το κράτος είναι εδώ, αποφασιστικό και υπεύθυνο και «θα εφαρμόσει με αυστηρότητα αυτά που προβλέπονται».
Τους κάλεσε να αφήσουν τα σχέδια αυτά και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους «σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις».
Ο υφυπουργός απευθύνθηκε επίσης και σε εκείνους που αν και θα μείνουν στα αστικά κέντρα μπορεί να σκέφτονται να βρεθούν το Πάσχα σε χώρο εκτός του δικού τους σπιτιού.
Τόνισε πως καλό είναι να περιοριστούμε όλοι στα σπίτια μας με τις οικογένειές μας και «να αφήσουμε τα κοινωνικά καλέσματα για να μπορούμε να τα κάνουμε τα επόμενα χρόνια».
«Πρέπει να κλείσουμε την πόρτα στο θάνατο. Η Αστυνομία θα είναι στο δρόμο», τόνισε.
























































