ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γεραπετρίτης, Πόθεν Έσχες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως προκύπτει από τα πόθεν έσχες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα από την κυβέρνηση της ΝΔ ο πλουσιότερος φαίνεται να είναι ο υπουργός Επικρατείας Γεώργιος Γεραπετρίτης εκ της γυναικός του καθώς η αξία των ομολόγων της ανέρχονται σε 4.503.196 ευρώ, και η αξία των καταθέσεων της σε 4.000.901 ευρώ.
Εν τω μεταξύ, στη δήλωση Πόθεν Έσχες αναφέρεται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, με δήλωσή του:
«Στη δήλωση Πόθεν Έσχες, με την ανάληψη των καθηκόντων μου στην Βουλή και την Κυβέρνηση το έτος 2019, προφανώς για τεχνικούς λόγους, δεν μεταφέρθηκαν από τη φορολογική δήλωση του έτους 2018 τα έσοδα από κάθε πηγή του έτους αυτού.
»Τα έσοδα αυτά προκύπτουν εξ αντικειμένου από την κατατεθειμένη στην ΑΑΔΕ από 04/07/2019 δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος, από όπου γίνεται απλή μεταφορά στη δήλωση Πόθεν Έσχες και ανέρχονται το 2018 για τον υπόχρεο σε 101.082 ευρώ και για τη σύζυγο σε 28.608,76 ευρώ», αναφέρει ο κ. Γεραπετρίτης.

























































