ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Βίντεο, Γιώργος Παπανδρέου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κίνημα Αλλαγής, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, ΠΑΣΟΚ,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου στο CNN και τον Richard Quest, μίλησε για την Ελλάδα ενόψει της προετοιμασίας της χώρας για την τουριστική περίοδο μετά την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, μία προσπάθεια μεγάλης σημασίας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αλλά αναφέρθηκε και σε όσα οφείλει να κάνει η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές συνέπειες του covid-19.
Αναφέρθηκε στο γεγονός πως στις συνθήκες μίας τέτοιας πανδημίας θα έπρεπε να συνεργαστεί η διεθνής κοινότητα με αλληλεγγύη.
Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις οικονομικές προκλήσεις που έπονται της πανδημίας, ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη κοινής ευρωπαϊκής δημοσιονομικής πολιτικής, για την χωρίς καθυστερήσεις εφαρμογή εκείνων των λύσεων που δεν επιλέχθηκαν στην κρίση του 2008 και του 2010, όπως το Ευρωομόλογο.
Το αποτέλεσμα ήταν υπέρμετρα βαρύ για την κοινωνία και τους πολίτες, επιμήκυνε το πρόβλημα και οδήγησε στην άνοδο ακραίων, ευρωσκεπτικιστικών και λαϊκιστικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη.
Έκλεισε τη συνέντευξη του λέγοντας:
«Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να αποδείξει ότι δουλεύει για όλους. Αν πέσει μία χώρα, θα πέσουν όλες».
Πάντως, αυτό που εντυπωσίασε πάρα πολύ και έγινε και θέμα συζήτησης στα Social Media ήταν η απίστευτη θέα που έχει από το σπίτι του ο Γιώργος Παπανδρέου.
“We need to have a common fiscal policy in dealing with this issue,” says @GPapandreou former Prime Minister of #Greece as the country plans to #reopen for tourists on July 1st. pic.twitter.com/mY3v0eCmee
— First Move CNN (@firstmove) May 11, 2020
























































