Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη: Υπάρχουν κυκλώματα διαφθοράς, ανομίας και παρακράτους στην Αστυνομία

«Βόμβα» Χρυσοχοΐδη: Υπάρχουν κυκλώματα διαφθοράς, ανομίας και παρακράτους στην Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την προειδοποίηση ότι «θα διεξαχθούν έρευνες και θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι που λειτουργούν σε κυκλώματα διαφθοράς και ανομίας ενός παρακράτους», διαμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Κέρκυρα, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη.

«Είναι ανατριχιαστικά αυτά τα οποία γράφονται στον Τύπο σήμερα και αφορούν τη λειτουργία ενός παρακράτους, εδώ και αρκετά χρόνια, πριν από την ανάληψη της εξουσίας της σημερινής κυβέρνησης.

»Ενός παρακράτους που περιλαμβάνει ανήκουστες πράξεις, πολιτικών, πολιτών, αλλά και ταυτόχρονα ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

»Γι’ αυτές τις πράξεις υπάρχουν υπόλογοι, οι οποίοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

»Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένα σώμα, υπερασπίζεται τη Δημοκρατία, λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να λειτουργήσει εντός του παρακράτους.

»Η Ελληνική Αστυνομία θα διώξει και θα αποβάλλει όλους εκείνους οι οποίοι είναι διεφθαρμένοι και συνεχίζουν να εννοούν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε κυκλώματα διαφθοράς και ανομίας» είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Επισήμανε ακόμη ότι «η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε επαφή και συνεννόηση με την Εισαγγελία, ούτως ώστε να της δοθούν υπεύθυνα από την πλευρά της, ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι φέρονται ως ύποπτοι και στη συνέχεια με ακριβοδίκαιο τρόπο να προβεί σε αποφάσεις».

«Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα.

»Η Ελληνική Δημοκρατία δεν έχει σχέση με το παρακράτος.

»Αυτή η κυβέρνηση θα πολεμήσει το παρακράτος και τη διαφθορά, και να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν δράσεις της Αστυνομίας οι οποίες στην πράξη θα εξαρθρώσουν κυκλώματα που αφορούν και τη διαφθορά, αλλά και το οργανωμένο έγκλημα» κατέληξε για το θέμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Αυτοκίνητο έπεσε σε ποτάμι στην Κέρκυρα: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...