ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μιλώντας το Σάββατο στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνομα του Νίκου Παππά έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για απόπειρα δημιουργίας «κλίματος βρώμικού 89» από την κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι στόχος την τελευταίων εξελίξεων είναι ο ίδιος.
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να συμφωνεί ο Νίκος Φίλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι διαφωνεί με την τοποθέτηση περί απόπειρας επανάληψης του «βρώμικου 89».
«Δεν με εκφράζει το βρώμικο ’89. Δεν μπορούμε να λέμε σήμερα ότι μπορεί να επαναληφθεί το βρώμικο 89.
»Άλλοι ήταν οι πρωταγωνιστές τότε. To ΠΑΣΟΚ είχε την ευθύνη για την θεσμική κρίση, ενώ η Αριστερά ήταν δύναμη εξυγίανσης και όχι συγκάλυψης σκανδάλων.
»Επιπλέον, η Αριστερά έχει κάνει τον ανασταχασμό της για εκείνη την περίοδο».
Παράλληλα, «φωτογραφίζοντας» τον Νίκο Παππά τόνισε ότι η Αριστερά δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει εκπτώσεις από τις αρχές της και υπογράμμισε ότι «πολλά πράγματα μας ταπείνωσαν, η Αριστερά και το ηθικό της πλεονέκτημα δίνει καθημερινά εξετάσεις».
Παράλληλα, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανήγαγε το κράτος του Ισραήλ σε προνομιακό συνομιλητή της.
Ο κ. Φίλης γιατί δεν αναρωτιόταν για τη σχέση με το Ισραήλ όταν ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ; Όταν ήταν κυβερνητικός βουλευτής; Τώρα το θυμήθηκε;
Αλέξη Τσίπρα, παράτα τα ταγάρια και τα σανδάλια και φτιάξε νέο κόμμα. Όλοι αυτοί έχουν βαλθεί να σε πάνε πίσω στο 3%.
Αλέξη Τσίπρα ξεφορτώσου τα αντικοινωνικά και περιθωριακά βαρίδια. Προχώρα σε νέο κόμμα.
























































