Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιπιλή: Κόμμα αχταρμάς ο ΣΥΡΙΖΑ

Πιπιλή: Κόμμα αχταρμάς ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, η οποία χαρακτήρισε την αξιωματική αντιπολίτευση “κόμμα αχταρμά”.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή πρόσθεσε πως οι λιγοστές σοβαρές φωνές, όπως του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Δραγασάκη, δεν αρκούν για το σχηματισμό μίας κυβέρνησης που θα έχει «συγκροτημένη οικονομική άποψη».

«Οι κύριοι Σταθάκης και Δραγασάκης είναι σοβαροί, αλλά ανήκουν σε ένα κόμμα που δεν έχει συγκροτημένη ευρωπαϊκή στρατηγική […] Μέσα στις δεκάδες χιλιάδες στελέχη και βουλευτές θα γίνουν μπουρλότο», σχολίασε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τόνισε επίσης πως οι σοβαρές θέσεις των «σοβαρών συντελεστών του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ» διαψεύδουν «τους τσαμπουκάδες του στιλ ‘θα σκίσω τα μνημόνια’».

Αναφερόμενη στις επαφές με την τρόικα στο Παρίσι και την επικείμενη αξιολόγηση, σημείωσε πως το μόνο θέμα όπου η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει καμία υποχώρηση είναι το ζήτημα της υπερφορολόγησης, καθώς οι έλληνες πολίτες δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τα φορολογικά βάρη. «Όλα τα άλλα μπορούμε να τα διαπραγματευτούμε, αυτό δεν διαπραγματεύεται», σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, επιμένει στην άποψή του για ενδεχόμενη επιμήκυνση του χρέους στα 100 χρόνια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισήμανε πάντως πως η πάγια θέση της Κουμουνδούρου και η διαπραγμάτευση στην οποία θα προχωρήσει θα περιλαμβάνει «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.

Σε ερώτηση για το αν μία μεγαλύτερη επιμήκυνση θα ικανοποιούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταθάκης απάντησε πως «αν είναι 100 χρόνια τους ευχαριστούμε, ‘ναι’».

Όταν ρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει υπέρ σε περίπτωση που έρθει πρόταση και συζητηθεί στη Βουλή επιμήκυνση στα 70 χρόνια απάντησε: «Καλά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...