Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βόζεμπεργκ κατήγγειλε στην Ευρωβουλή τα τουρκικά ψέματα κατά της Ελλάδας

Η Βόζεμπεργκ κατήγγειλε στην Ευρωβουλή τα τουρκικά ψέματα κατά της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή τη συζήτηση που διεξήχθη τη Δευτέρα στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ., κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, στηλίτευσε σε έντονο ύφος την τουρκική προπαγάνδα που κλιμακώνεται σε βάρος της χώρας μας με ανυπόστατες κατηγορίες για παραβιάσεις των δικαιωμάτων των μεταναστών, που επιχειρούν να περάσουν παράνομα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Στη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Μετανάστευσης κα Ασύλου, κ. Ν. Μηταράκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Γ. Κουμουτσάκος, έγινε εκτενής αναφορά στα δημοσιεύματα περί εικαζόμενων θανάτων αλλοδαπών στα χερσαία σύνορα από ελληνικά πυρά και για δήθεν παράνομες απωθήσεις μεταναστών στο Αιγαίο.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, μιλώντας εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αναφέρθηκε στις ψευδείς ειδήσεις και τις υποτιθέμενες καταγγελίες που διασύρουν διεθνώς τη χώρα χωρίς σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα. Βόζεμπεργκ απηύθηνε σχετικό ερώτημα στον αρμόδιο Έλληνα υπουργό, ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι καμία επίσημη καταγγελία δεν έχει κατατεθεί στο κέντρο συντονισμού των επιχειρήσεων στον Έβρο, που να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα περί παραβίασης του διεθνούς δικαίου από τις ελληνικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...