ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Γαλλία,


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Οι Χούτι βομβαρδίζουν τη Σαουδική Αραβία - Ο Νετανιάχου θέλει να βοηθήσει αλλά ο Πρίγκιπας Διάδοχος είναι διστακτικός
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έμπρακτη στήριξη στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και τα ελληνικά συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο δίνει η Γαλλία.
Σύμφωνα defencereview.gr, από τις πρωινές ώρες έπειτα από την δημόσια ανακοίνωση του Γάλλου προέδρου αφίχθησαν στην Ελλάδα γαλλικά μαχητικά για συνεκπαιδεύσεις με τη ΠΑ πάνω από το Αιγαίο ενώ ναυτικές μονάδες θα πραγματοποιήσουν κοινά ναυτικά γυμνάσια με το ΠΝ.
Τη στιγμή που η Γερμανία κλείνει το μάτι στη Τουρκία και καταδικάζει την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις αλλοδαπών οι Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις στέλνουν το δικό τους μήνυμα στη Τουρκία.
Της ανάπτυξης των γαλλικών αεροναυτικών δυνάμεων στην Ελλάδα είχε προηγηθεί η επικοινωνία μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Γάλλου προέδρου καθώς και μεταξύ του Έλληνα ΥΕΘΑ και της Γαλλίδας υπουργού άμυνας.
Την ίδια στιγμή στην Κυπριακή ΑΟΖ τα Rafale πετάνε καθημερινά πραγματοποιώντας εναέριες περιπολίες.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι Γαλλικές ναυτικές δυνάμεις περιλαμβάνουν ένα πλοίο αποβάσεων καθώς και μια φρεγάτα που βρίσκονται αυτή την ώρα στη Κρήτη.
























































