Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρ. Κουτσονάσιος: Σοβαρολογείτε; Ζητάτε διάλογο «εφ’ όλης της ύλης» με την Τουρκία;

Χρ. Κουτσονάσιος: Σοβαρολογείτε; Ζητάτε διάλογο «εφ’ όλης της ύλης» με την Τουρκία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπαράζ κατά μέτωπο στην οριζόντια διασύνδεση εκσυγχρονιστών και άλλων, που πιέζουν σε συνθηκολόγηση με την Τουρκία, εξαπέλυσε ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος του σοσιαλπατριωτικού «ΠΡΑΤΤΩ» Χρ. Κουτσονάσιος με ανάρτησή του στο Facebook. Υπό τον τίτλο «Σοβαρολογείτε;», ο κ. Κουτσονάσιος σφυροκοπά τους εκσυγχρονιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τους «53», τις «δεξιές και αριστερές αποχρώσεις» της άποψης υπέρ κατευνασμού και διαλόγου «εφ’ όλης της ύλης» με την Τουρκία.

«Δεν μας έφτανε η τέλεια καταιγίδα της τριπλής κρίσης που επίκειται, συγχρονισμός επιδημιολογικής κρίσης, οικονομικής καταστροφής και κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχουμε και το μπαράζ κειμένων στην γραμμή του κατευνασμού και διαλόγου “εφ’ όλης της ύλης” με την Τουρκία.

»Η άποψη αυτή με δεξιές και αριστερές αποχρώσεις διατρέχει οριζόντια όλο το πολιτικό σύστημα.

»Την αρχή έκανε ο Σημίτης με άρθρο του τους προηγούμενους μήνες, σε ανύποπτο χρόνο, όπου μιλούσε για την αναγκαιότητα να τα βρούμε με του Τούρκους και μάλιστα τόνιζε ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να έχει επώδυνη κατάληξη, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία, προεξοφλούσε δηλαδή την δυσμενή κατάληξη του “διαλόγου” για τα εθνικά συμφέροντα.

»Την γραμμή αυτή πρεσβεύει, με άγνωστο περιεχόμενο είναι η αλήθεια και η ασκούμενη διπλωματική κυβερνητική πολιτική του Μαξίμου, η οποία συμμετείχε, εν αγνοία του Υπουργού Εξωτερικών, σε μυστική τριμερή σύσκεψη στο Βερολίνο (Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία), υπό την αιγίδα της Μέρκελ.

»Ακολούθησε άρθρο του Σωτήρη Βαλντέν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, στην “εφημερίδα των Συντακτών”, με το οποίο άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Κοτζιά και πρότεινε έναν “επωφελή συμβιβασμό” με την Τουρκία, έτσι γενικά και αόριστα.

»Ξέχασε όμως να αναφέρει σε τι συνίσταται αυτός ο “επωφελής συμβιβασμός” και τι περιέχει.

»Κατόπιν είχαμε κείμενο σε ιστοσελίδα της τάσης των “53”, στο οποίο ο ανώνυμος αρθρογράφος διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή του κόμματός του που είναι διάλογος με την Τουρκία μόνο για την υφαλοκρηπίδα και προσφυγή στην Χάγη μόνο γι’ αυτό το θέμα και συνιστούσε μετριοπάθεια και διάλογο με την Τουρκία, χωρίς και αυτός να μας λέει τα θέματα της ατζέντας του περίφημου “διαλόγου”.

»Όλα αυτά δε την στιγμή που είχαμε επί μία εβδομάδα παραβιάσεις της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από το σεισμογραφικό σκάφος της Τουρκίας συνοδεία πολεμικών πλοίων.

»Μάλιστα ο καλός αρθρογράφος ξεπέρασε τον εαυτό του, διατελών σε ιδεολογική σύγχυση, παρομοιάζοντας τους αριστερούς πατριώτες με τους γραφικούς “μακεδονομάχους” που διαδήλωναν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι οποίοι, τι σύμπτωση (!!), ξαφνικά με την ελληνοτουρκική κρίση έχουν βουβαθεί και κάνουν μπάνια μαζί με τον Άδωνι και τον Βορίδη.

»Και λέω ιδεολογική σύγχυση, γιατί μπερδεύει, στην καλλίτερη για αυτόν περίπτωση, τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό.

»Τέλος χθες αναρτήθηκε κείμενο του Νίκου Μπίστη ως απάντηση στην αρθρογραφία του Νίκου Κοτζιά, στην ίδια γραμμή του κατευνασμού και του “διαλόγου” με την Τουρκία.

»Μάλιστα ο Νίκος Μπίστης προχωρά και πιο μακριά κάνοντας κριτική στον Νίκο Δένδια όχι γιατί υπέγραψε, την απαράδεκτη και δυσμενή για τα ελληνικά συμφέροντα συμφωνία για την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, την οποία βρίσκει καλή και αναγκαία, αλλά γιατί λέτε; Γιατί δεν ενημέρωσε πιο πριν την Μέρκελ και την αιφνιδίασε!!.

»Σοβαρολογείτε;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...