ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκρυψαν οι Τούρκοι την τορπιλάκατο τους «ZIPKIN» (P336) απέναντι από την Σύμη, στο Palamutbükü της Χερσονήσου της Κνιδού (Datca), για να παραμονεύει και να παρακολουθεί τα ελληνικά πλοία, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να γίνει αξιοθέατο για τους τουρίστες που την έβγαζαν φωτογραφίες και την ανέβαζαν στα social media, μεταδίδει η ροδίτικη ιστοσελίδα Rodos Report.
Στο ελληνικό επιτελείο έχουν λιώσει από τα γέλια, η κατάσταση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού είναι απλά να παρακαλάνε μη γίνει πόλεμος. Γιατί έτσι κι εάν γίνει «μπαμ» δεν θα τους μείνει ούτε βάρκα για… ψάρεμα.
Φυσικά οι θέσεις των Τουρκικών πλοίων είναι ήδη γνωστές στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και παρακολουθούνται ανελλιπώς.
Αλλά να «κρύβεις» καράβι -και καλά σε ενέδρα- και να στο φωτογραφίζουν οι Τουρίστες και να το αναρτούν στο… Instagram, μόνο οι Τούρκοι τέτοιες επιτυχίες.
























































