ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Ζοράμπ Μνατσακανιάν, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε συνομιλία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Αρμένιο ομόλογό του Ζοράμπ Μνατσακανιάν.
Η συζήτηση εστιάσθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, σχετικά με τις οποίες ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε την διαρκή ετοιμότητα της χώρας μας να συμβάλλει στις προσπάθειες για την άμεση αποκλιμάκωση και τον τερματισμό των εχθροπραξιών.
Επανέλαβε την αποδοκιμασία της χώρας μας έναντι κάθε παρέμβασης τρίτων που υποδαυλίζει την ένταση.
Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο Υπουργοί αναφέρθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Μονίμου Συμβουλίου του ΟΑΣΕ, κατόπιν αιτήματος και της Ελλάδας, με θέμα την κλιμακούμενη ένταση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Κατά τις εργασίες της τονίστηκε, μεταξύ άλλων, η υποστήριξη του ρόλου του ΟΑΣΕ και ειδικότερα της Ομάδας Μινσκ, για τη διευθέτηση της κρίσης.
Περαιτέρω, κατά τη συνομιλία τονίστηκαν οι διαχρονικοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αρμενίας.
























































