Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικεφαλής Αραβικού Συνδέσμου: Δεν θα τελειώσουν καλά Τουρκία και Ερντογάν

Επικεφαλής Αραβικού Συνδέσμου: Δεν θα τελειώσουν καλά Τουρκία και Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ, προειδοποίησε την Τουρκία για τον ρόλο της στην αύξηση της περιφερειακής έντασης στον Καύκασο και στις περιοχές της Μεσογείου, λέγοντας ότι αυτό «δεν θα τελειώσει καλά».

«Η Τουρκία αντιμετωπίζει μια σειρά διαφορών με περιφερειακά κράτη και υπερδυνάμεις σε βαθμό που δεν θα τελειώσει καλά για αυτήν ή για την ηγεσία της.

»Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρεμβαίνει στρατιωτικά στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη.

»Ο Ερντογάν παρενέβη επίσης στον Καύκασο μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, συγκρούστηκε με την Ελλάδα και την Κύπρο και επιτέθηκε στην ανατολική Μεσόγειο στις περιοχές φυσικού αερίου, οι οποίες έκαναν μια μεγάλη χώρα με επιρροή χώρα όπως η Γαλλία να στείλει μαχητικά και αεροπλανοφόρο στην Κύπρο.

»Όλοι λένε στον Ερντογάν τώρα ότι θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες για τις ενέργειές του», δήλωσε ο Αχμέντ Αμπούλ Γκέιτ σε τηλεοπτική δήλωση που ανέφερε το Arab News.

«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι οι Σύροι μισθοφόροι χρησιμοποιούνται από τον Ερντογάν για θέματα που δεν σχετίζονται με την Τουρκία», πρόσθεσε ο Αμπούλ Γκέιτ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας

Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...