ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Σκέρτσος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα
Τραμπ: «Δεν με ικανοποιεί» η νέα πρόταση του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, δήλωσε πως το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας του κορωναϊού έχει αντοχή και η πρόβλεψη για το 2021 είναι η δαπάνη 7 δισ. ευρώ.
«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την οικονομία και την κοινωνία, έχουμε επαρκή ταμειακά διαθέσιμα», δηλώνει στο podcast του «ΘΕΜΑ Ράδιο 104,6» ο Άκης Σκέρτσος και προσθέτει:
«Έχουν ήδη διατεθεί 24 δισ. ευρώ και έχουν προβλεφθεί ακόμη 7 δισ. ευρώ για τη νέα χρονιά».
Ο κ. Σκέρτσος αναφέρεται και στα ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 72 δισ. ευρώ, που θα αξιοποιηθούν με βάση το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και στόχους την πράσινη οικονομία, τη στήριξη της εργασίας, του κοινωνικού κράτους και των εκπαιδευτικών δομών, την υποστήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων και την ψηφιοποίηση του κράτους και της οικονομίας.
«Στόχος είναι ανάπτυξη με ρυθμούς 3% με 3,5 % για τα επόμενα χρόνια: πρέπει να τρέξουμε πολύ πιο γρήγορα» λέει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως «το δημόσιο χρέος είναι ρυθμισμένο και δεν αποτελεί εμπόδιο, γεγονός που αποτυπώνεται στα πολύ χαμηλά επιτόκια με τα οποία δανείζεται η χώρα μας».
























































