Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προτομές του Σωκράτη και του Αριστοτέλη σε Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ

Προτομές του Σωκράτη και του Αριστοτέλη σε Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα αποκαλυπτήρια των προτομών των δύο κορυφαίων αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων Σωκράτη και Αριστοτέλη έγιναν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020 για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση παραρτήματος του Εθνικού Πανεπιστημίου Οικονομικών και Δικαίου του Βιετνάμ (UEL) στην πόλη Χο Τσι Μινχ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού.

Τα έργα, που φιλοτεχνήθηκαν με δαπάνη του Επίτιμου Προξένου της Ελλάδας στο Χο Τσι Μινχ, κ. Ναπολέοντα Πατεράκη, κοσμούν πλέον τον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, ενώ η λεγόμενη «Δωρεά της Ελλάδας», όπως τονίστηκε κατά την τελετή, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τις πρυτανικές Αρχές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η χειρονομία του κ. Πατεράκη συμβάλλει αναμφίβολα στην προβολή της Ελλάδας και του πολιτισμού της σε αυτή τη μακρινή γωνιά του πλανήτη και εντάσσεται στις δράσεις εκείνες, η ανάδειξη των οποίων αποτελεί μια από τις σημαντικές προτεραιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα περιβαλλοντικό θέμα – Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...