ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λευτέρης Οικονόμου, Πρωτοχρονιά, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ - Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»
Ένα καθεστώς σε αποσύνθεση: Γιατί η οικονομία του Ιράν βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα για πάνω από 20 χρόνια
Τέλος στο ψηφιακό σκοτάδι: Η Τεχεράνη αποκαθιστά την πρόσβαση στο διαδίκτυο μετά από μπλακάουτ 46 ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλιμακώνονται οι έλεγχοι τις επόμενες ώρες, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου όπως εξήγησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς η Αστυνομία θα βρίσκεται στους δρόμους, καθώς δεν έχουν δοθεί ρεπό στους αστυνομικούς.
Έκανε γνωστό ότι τα Χριστούγεννα δεν υπήρξαν καταγγελίες για συνωστισμό σε σπίτια, παρά μόνο ορισμένες μικρές παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για συγκεντρώσεις και υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι στα σπίτια δεν είναι αυτοσκοπός και είναι σημαντικό το ζήτημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.
Σημείωσε πάντως ότι οπού χρειαστεί να επέμβουν, η Αστυνομία θα είναι σε επαφή με τις εισαγγελικές Αρχές και η όποια παρέμβαση θα γίνει παρουσία Εισαγγελέα.
























































