ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Χρήστος Ταραντίλης,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γεννημένος το 1973 στην Αθήνα, ο νέος κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, κατάγεται από την Κορινθία και τη Βοιωτία.
Υπήρξε επικεφαλής σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων, ενώ διετέλεσε γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και τις νικηφόρες εκλογές του Ιουλίου 2019, όπου και εξελέγη βουλευτής Επικρατείας.
Βρίσκεται στη θέση του γραμματέα της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, είναι μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος και καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Δ.Ε.Τ.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), καθώς και διευθυντής Ερευνητικής Μονάδας και πρώην πρόεδρος του Τμήματος.
Ο κ. Ταραντίλης, έχει βραβευτεί για πάνω από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως ο καθηγητής με την υψηλότερη αξιολόγηση, μετά από αξιολογήσεις των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Αρθρογραφεί επίσης στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο θεμάτων οικονομίας και ανάπτυξης, δημόσιας διοίκησης, περιβάλλοντος, παιδείας, έρευνας και τεχνολογίας.
«Στόχος μου να αξιοποιήσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στην πορεία της ζωής μου, ώστε να τις μετασχηματίσω σε μια ευρύτερη δράση για την κοινωνία», δηλώνει στο προφίλ του ο νέος κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
























































