Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος για Μενδώνη και Λιγνάδη: «Η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης βαραίνει τον κ. Μητσοτάκη»

Ηλιόπουλος για Μενδώνη και Λιγνάδη: «Η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης βαραίνει τον κ. Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η σημερινή συνέντευξη της κ. Μενδώνη αποτελεί «μνημείο πολιτικής δειλίας και απάτης. Με 20 μέρες καθυστέρηση ανακάλυψε ότι ο κ. Λιγνάδης “είναι επικίνδυνος” και πως την εξαπάτησε» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή όσα είπε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως σημειώνει, «το μόνο που περιμέναμε σήμερα από την κ. Μενδώνη ήταν η παραίτηση και η απολογία της για τη συγκάλυψη.

»Η παραίτησή της πλέον δεν είναι αρκετή. Η μη παραίτησή της όμως είναι εξοργιστική.

»Η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης βαραίνει στο ακέραιο τον κ. Μητσοτάκη, του οποίου προσωπική επιλογή ήταν ο κ. Λιγνάδης» δηλώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Την ίδια ώρα, σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρολιάκος, εξέφρασε «αγανάκτηση» μόλις πληροφορήθηκε ότι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, διερωτήθηκε «εάν ως ηθοποιός γνώριζα για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτα».

Όπως διευκρίνισε, «ανήκω σ’ εκείνους που τη δουλειά τους την κάνουν χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και άλλα συναφή.

»Δεν είμαι όμως εγώ που διόρισα τον κ. Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο χωρίς διαγωνιστική διαδικασία και δεν οφείλω εγώ ν’ απαντήσω αλλά εκείνοι που τον επέλεξαν».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι αγρότες έστειλαν τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη – Τι ζητούν για ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο «θρίαμβος» του Eurogroup

Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...