Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απορρίπτει συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και Κεντροαριστερά ο Μηλιός

Απορρίπτει συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και Κεντροαριστερά ο Μηλιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και την ευρύτερη Κεντροαριστερά εμφανίστηκε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News ο κ. Μηλιός διερωτάται τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολιτικές που ακολούθησαν, στηρίζοντας προηγούμενες κυβερνήσεις, με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ωστόσο ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι δεν ισχύει το ίδιο για στελέχη του χώρου τα οποία καθιστώντας σαφείς της θέσεις τους, αποστασιοποιήθηκαν από τις πολιτικές των μνημονίων που ακολούθησε ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο κ. Μηλιός αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «κόκκινη γραμμή για τις συμμαχίες είναι το πρόγραμμά μας».

Γύρω από το περιβόητο bank run που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ως σκιάχτρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τα μέσα και την κοινωνική στήριξη να αποφύγει κάθε απόπειρα bank run ή άλλης μορφής «σαμποτάζ» που θα επιχειρήσει το παρόν σύστημα εξουσίας.

Κλείνοντας ο κ. Μηλιός απηύθυνε έκκληση στους νέους και τους επαγγελματίες να ασχοληθούν με τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, να διαβάσουν το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ασκήσουν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση Alco: Στο 25,1% η ΝΔ – Κάθαρση μόνο με πολιτική αλλαγή λένε 2 στους 3 πολίτες

Έλενα Κουντουρά: Ζητά από την Κομισιόν μέτρα και χρηματοδοτικά προγράμματα στήριξης των γυναικών στον τουρισμό για θέσεις ευθύνης, εργασιακή ασφάλεια και εξάλειψη μισθολογικών ανισοτήτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...