ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο ένας χρόνος πανδημίας που έχει στοιχίσει ήδη τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και χιλιάδων στη χώρα μας, φανέρωσε ξανά τις τεράστιες αντιθέσεις και τα αγιάτρευτα αδιέξοδα της κοινωνίας που ζούμε» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Η πανδημία είναι βεβαίως ένα φυσικό φαινόμενο, όμως η θλιβερή κατάσταση των δημόσιων συστηµάτων Υγείας, τα μεγάλα προβλήµατα στην προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζοµένων, η εμπορευματοποίηση της υγείας και του φαρμάκου δεν αποτελούν αναπόφευκτα φυσικά φαινόµενα, αλλά πολιτικές επιλογές που θυσιάζουν τις ανάγκες των πολλών στις επιδιώξεις του αδηφάγου καπιταλιστικού κέρδους.
»Τις συνέπειες τις πληρώνουν τελικά οι εργαζόμενοι και οι λαοί, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο» προσθέτει στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας και υπογραμμίζει καταλήγοντας:
«Δυστυχώς πολλές φορές οι απαντήσεις σε κορυφαία ερωτήματα δίνονται μέσα από μεγάλες τραγωδίες.
»Μαζί με τον καθημερινό αγώνα για την προστασία της υγείας, των δικαιωμάτων, του εισοδήματος που πρέπει να συνεχιστεί, βγαίνει στο προσκήνιο και η ανάγκη ριζικών ανατροπών με στόχο μια νέα κοινωνική οργάνωση που θα έχει στο επίκεντρο την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών, με πρώτο αυτό της υγείας και της ζωής.
»Ο αόρατος εχθρός είναι ο ιός, ο ορατός όμως εχθρός είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός γιατί αυτός δεν γιατρεύεται, πάρα μόνο ανατρέπεται».
























































