ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η κυβέρνηση οφείλει να επισπεύσει τους ελέγχους, προκειμένου να εντοπισθεί και φορολογηθεί ο αδήλωτος πλούτος και οι καταθέσεις που όδευσαν στο εξωτερικό” τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις καθυστερήσεις στους φορολογικούς ελέγχους.
Όπως επισημαίνει “το ίδιο το αίτημα του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλα, ο οποίος ζητεί να διερευνηθεί αν πολίτες που περιλαμβάνονται στη Λίστα Λαγκάρντ ή σε άλλες λίστες εισέπραξαν επιχειρηματικά δάνεια που ουδέποτε αποπλήρωσαν, επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της απώλειας πολύτιμων πόρων”.
Η ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι “παρά τις υποσχέσεις και τις μεγαλοστομίες, τα εξαιρετικά φτωχά αποτελέσματα των ελέγχων αποδεικνύουν την έλλειψη πολιτικής βούλησης να ελεγχθεί η φοροδιαφυγή και να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον.
























































