ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Τραγάκης, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, Νέα Δημοκρατία, Φωτογραφίες, Χίος,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με παπούτσια, που θα τα ζήλευε ακόμη και η… Lady Gaga, η νέα βουλευτής μετά το πάθημα με το ντεκολτέ, τώρα πρόσεξε το πάνω μέρος αλλά άφησε αρκούντως εκτεθειμένα τα… κάτω άκρα.
Πρόκειται για την Μαρία Σταυρινούδη Σόδη κολάζει τώρα με το μίνι.
Επειδή όμως πλέον είναι… ψιλιασμένη, το κατάλαβε ότι ο φωτογράφος “έκλεβε” την αποκαλυπτική της εμφάνιση, κοίταξε στα μάτια τον φωτογράφο και “μάζεψε” το θέαμα που πρόσφερε.
Η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη είναι η νέα εκπρόσωπος της Χίου που στην ορκωμοσία της είχε κάνει τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, να φωνάξει: «Ωχ, Παναγία μου. Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου»!
Πολλοί λίγοι γνωρίζουν ότι η ΝΔ είχε προτείνει στην Μαρία Σταυρινούδη Σόδη να είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, όμως τότε αρνήθηκε λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το 2012 όμως είχαν ωριμάσει οι συνθήκες και είπε το μεγάλο «ναι».
Είναι αισθητικός, φαρμακοποιός και επιχειρηματίας.
Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά και τρελαίνεται για το τάβλι ενώ αγαπημένο της φαγητό είναι τα ντολμαδάκια.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Πρώτο Θέμα:
























































