ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαλωμένος και Ορτάλ συμφώνησαν σε μία πολύ σημαντική συνεργασία Ελλήνων και Ισραηλινών στην Αν. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή

Μπαλωμένος και Ορτάλ συμφώνησαν σε μία πολύ σημαντική συνεργασία Ελλήνων και Ισραηλινών στην Αν. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, γενικός διευθυντής της ΓΔΠΕΑΔΣ (Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων), είχε πολύ σημαντική συνάντηση με τον Ισραηλινό Διευθυντή του Dado Center, ταξίαρχο Εράν Ορτάλ (Εran Ortal).

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου «Εφαρμοσμένη και Ολιστική Διαχείριση Υβριδικών Απειλών και Κρίσεων», που οργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΕΘΑ, την 07 Απρ 21 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση στελεχών της εν λόγω Γενικής Διεύθυνσης με αντίστοιχα στελέχη της επίσημης δεξαμενής σκέψης (think tank) των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Dado Center.

Κατά τις συνομιλίες ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και ο Ταξίαρχος Εράν Ορτάλ, συμφώνησαν στην αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ στελεχών τους προκειμένου να εδραιωθεί η συνεργασία τους στα πεδία της παρακολούθησης και ανάλυσης των γεωστρατηγικού περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, την εκπόνηση στρατηγικών μελετών και τη συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Η διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, απαιτεί θυσίες»

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια – Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο

Ισραήλ: Οι Ισραηλινοί-Άραβες βουλευτές στηρίζουν τον Άιζενκοτ για πρωθυπουργό, για να φύγει ο Νετανιάχου

Εγγονός Χομεϊνί: Θα κάνουμε στο Ισραήλ ό,τι του έκανε και η Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...