ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μοιράστηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην υπουργός Υγείας. «Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», σημείωσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος νόσησε βαριά.
Ο πρώην υπουργός αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι οποίες επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.
«Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ.
»Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Έχασα 42 κιλά», είπε ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος λόγω αυτής της τεράστιας απώλειας κιλών δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του.
«Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία».
Ο πρώην υπουργός, περιγράφοντας το πώς κόλλησε τον ιό, ανέφερε ότι παρά τις προφυλάξεις που έπαιρνε, δεν κατάφερε να γλιτώσει.
«Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα».
Ο κ. Γρηγοράκος είναι πλέον καλά στην υγεία του και στέλνει το μήνυμα ότι «δεν πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στον ιό να καθορίζει τη ζωή μας, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αντιμετωπίσουμε τον ιό».
«Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τρομακτική ασθένεια και επεσήμανε ότι θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να κάνουμε «λίγο ακόμα υπομονή».
«Ας αφήσουμε το πρόσκαιρο και το εφήμερο, Πάσχα θα έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να κάνουμε», κατέληξε ο κ. Γρηγοράκος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ύπουλη ασθένεια και όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
























































