ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Οι εξαγγελίες του Ζαππείου δεν εφαρμόστηκαν λόγω του ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς ο Ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και αναγκαστικά συμπράξαμε με έναν αντίπαλο που είχαμε μάχες» τονίζει ο Μιχάλης Ταμήλος.
Ο Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας στο ραδιόφωνα Παραπολιτικά, μοιράστηκε τον προβληματισμό του για το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «προφανώς τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχουν οι υπουργοί» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει διορθωτικές κινήσεις, τονίζοντας πως «πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες που δεν παίζουν καλά στον αγώνα».
Παράλληλα δήλωσε ότι «πριν τις εκλογές λέγονται άλλα και άλλα ισχύουν μετά», κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «Πασοκοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «χαϊδεύει αυτιά και μετά θα τα αλλάξει», ενώ σημείωσε πως «για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στην Χρυσή Αυγή στη ΝΔ, θα περάσει μια 10ετία».
























































