ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταμήλος: Φταίνε οι υπουργοί του Σαμαρά

Ταμήλος: Φταίνε οι υπουργοί του Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Οι εξαγγελίες του Ζαππείου δεν εφαρμόστηκαν λόγω του ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς ο Ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και αναγκαστικά συμπράξαμε με έναν αντίπαλο που είχαμε μάχες» τονίζει ο  Μιχάλης Ταμήλος.

Ο Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας στο ραδιόφωνα Παραπολιτικά, μοιράστηκε τον προβληματισμό του για το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «προφανώς τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχουν οι υπουργοί» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει διορθωτικές κινήσεις, τονίζοντας πως «πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες που δεν παίζουν καλά στον αγώνα».

Παράλληλα δήλωσε ότι «πριν τις εκλογές λέγονται άλλα και άλλα ισχύουν μετά», κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «Πασοκοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «χαϊδεύει αυτιά και μετά θα τα αλλάξει», ενώ σημείωσε πως «για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στην Χρυσή Αυγή στη ΝΔ, θα περάσει μια 10ετία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...