ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα που πήγαν στο Άγιο Όρος, ο πρώτος για να μιλήσει με τον… Θεό και ο δεύτερος για να ανακαλύψει πυρήνα των… Ζαπατίστας, στη μοναστική πολιτεία βρίσκεται και ο Ανδρέας Λοβέρδος, για προσκύνημα.
Δεν ξέρουμε τι αμαρτίες έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος και ένιωσε την ανάγκη να προσκυνήσει, πάντως επισήμως λέγεται ότι “ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνοδευόμενος από τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου επισκέφθηκε και προσκύνησε στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, όπου τον υποδέχτηκε ο ηγούμενος της μονής Φιλόθεος. Στη συνέχεια μετέβη και στην Ιερά Μονή Ιβήρων, όπου τον υποδέχτηκε ο ηγούμενος Ναθαναήλ, καθώς και ο πρώην ηγούμενος της μονής, Βασίλειος (Γοντικάκης).
Ο κ. Λοβέρδος θα λάβει μέρος αύριο σε σύσκεψη στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο στις Καρυές. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης θα μεταβεί στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία για να μιλήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές”.
Δείτε και φωτογραφίες από το Αγιορείτικο Βήμα. Ο κύριος με τη μπλε μπλούζα ανάμεσα στους μοναχούς είναι ο προσκυνητής…
























































