ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ υποδέχθηκε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια νωρίτερα την Κυριακή ενώ είχε προηγηθεί η συνάντηση του Έλληνα υπουργού με τους ομολόγους του της Κύπρου και του Ισραήλ, στην Ιερουσαλήμ.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η ισχυρή φιλία Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ εξετάστηκαν επίσης οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν η συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ και οι περιφερειακές εξελίξεις σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

























































