ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η κυβερνητική ΝΕΡΙΤ των παρεμβάσεων, της μη μετάδοσης των πολιτικών δραστηριοτήτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ενημέρωσης του τόπου μας” σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή την παραίτηση και του Ανδρέα Ζούλα από το εποπτικο συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.
“Το ντόμινο των παραιτήσεων από το εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, με τελευταία αυτή του κ. Ζούλα, αναδεικνύει με κραυγαλέο τρόπο το ζήτημα των πολιτικών παρεμβάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης στο σημερινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μόρφωμα” υπογραμμίζει ο Πάνος Σκουρλέτης.
“Ήδη με την αυτοδιάλυση του εποπτικού συμβουλίου η ΝΕΡΙΤ είναι και τυπικά στον αέρα, όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει το μεγάλο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος της δημοκρατίας με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την δέσμευση του για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ με στόχευση τη διαμόρφωση ενός ανεξάρτητου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην υπηρεσία της πλουραλιστικής ενημέρωσης και του πολιτισμού” καταλήγει στην ανακοίνωσή του.























































