Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κ.ΕΛ.ΑΝ: Τι είπαν στον Γιώργο Τράγκα οι κάτοικοι της Έδεσσας

Κ.ΕΛ.ΑΝ: Τι είπαν στον Γιώργο Τράγκα οι κάτοικοι της Έδεσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γιώργου Τράγκα στο νομό Πέλλας, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος του ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Κ.ΕΛ.ΑΝ ).

Στην Έδεσσα έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Πέλλας, Εδέσσης και Αλμωπίας Ιωήλ Φραγκάκο και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα της Εκκλησίας και γενικά της περιοχής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μοναχοί από τις κοίτες του Αγίου Όρους, οι οποίοι έδωσαν πρόσκληση στο Πρόεδρο του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι να επισκεφθεί το Άγιον Όρος και να τύχει της φιλοξενίας τους.

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Κ.ΕΛ.ΑΝ είχε συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιχειρήσεων εστίασης και του εργατικού κέντρου της περιοχής, οι οποίοι του περιέγραψαν την οικονομική καταστροφή που επέφεραν και επιφέρουν, τα ακραία περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για τον COVID–19, όπως και οι ανατιμήσεις στο ρεύμα, την ενέργεια και στα διάφορα προϊόντα που μειώνουν το βιοτικό επίπεδο στις ήδη φτωχές οικογένειες του νομού.

Οι επιχειρηματίες της εστίασης, αδυνατούν πλέον να αντεπεξέλθουν, όπως και οι υπάλληλοι τους.

Η παράνοια των μέτρων φτάνει στο σημείο ένας υπάλληλος πιτσαρίας που κάνει δύο rapid test την εβδομάδα και πληρώνει από τον μικρό μισθό του 80 ευρώ τον μήνα (όπως και ο ιδιοκτήτης), να μην μπορεί να πάει στην απέναντι ψησταριά να φάει, γιατί ως πελάτης, ενήλικας, έστω και με rapid test δεν μπορεί να πάει!!!

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση και έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει η κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά και το σικέ παιχνίδι με την αντιπολίτευση.

Πολλά από τα μαγαζιά έχουν κλείσει και υποστεί ζημιές, εμπορικά ή επιχειρήσεις εστίασης, γιατί ακούστηκε ότι κάποιος πελάτης ή επισκέπτης τους έπαθε COVID.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων ανέφεραν ότι αν τώρα με τις αυξήσεις του ρεύματος τα εμπορικά κλείσουν τα φώτα τους από νωρίς το βράδυ, οι πόλεις θα γίνουνε φαντάσματα.

Οι πάντες χρωστάνε στο δημόσιο και τις τράπεζες.

Οι εκπρόσωποι του εργατικού κέντρου ανέφεραν ότι μπορεί η επίσημη ανεργία να λένε ότι κινείται στο 20 με 25%, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με αυτή που δεν γράφεται, ανέρχεται σε 35 με 38%.

Οι εστιάτορες κατήγγειλαν ότι 4000 καινούρια ΑΦΜ εστιατορίων δεν πήραν αποζημίωση.

Το εκπληκτικό, όπως είπαν στον Γιώργο Τράγκα, είναι ότι ενώ απαγόρευσαν δια ροπάλου τη μουσική, οι νεαροί που έμπαιναν να φάνε σε εστιατόρια, αλλά και όσοι ήθελαν να ακούσουν μουσική, έβαζαν τα κινητά τους (διάφορες εφαρμογές) και άκουγαν μουσική μέσα από αυτά!!!

Δεν υπάρχει ένας που να μην είναι δυσαρεστημένος ή εξοργισμένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το κόστος ζωής έγινε αφόρητο.

Οι έμποροι κατήγγειλαν στον Γιώργο Τράγκα ότι το click away ήταν μια μεγάλη απάτη, γιατί έδινε την ψευδαίσθηση ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, ενώ ουσιαστικά δεν δούλευαν.

Ένα ακόμη παράλογο είναι ότι επιβάλλουν σε ήδη εμβολιασμένους εργαζόμενους σε διάφορες επιχειρήσεις, να κάνουν rapid test.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

«Ιερή» απάτη στη Θεσσαλονίκη: Ρασοφόροι απέσπασαν 1,3 εκατ. ευρώ από πιστούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...