ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εφημερίδα των Συντακτών, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Γεωργιάδης, που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από το υπουργείο Ανάπτυξης με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρία Ιnterview, στην οποία εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης, την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο.
»Εταιρεία που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη, Σ. Καλόγηρο.
»Ο κύριος Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα, λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο.
»Δεν ξέρουμε, όμως, αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες τις εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα.
»Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
























































