Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΜέΡΑ25 για επίθεση ΜΑΤ σε πυροσβέστες: Ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική η Μητσοτάκης Α.Ε.

ΜέΡΑ25 για επίθεση ΜΑΤ σε πυροσβέστες: Ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική η Μητσοτάκης Α.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και από το ΜέΡΑ25 για την επίθεση τωγ ΜΑΤ σε πυροσβέστες που διαδήλωναν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη να κάνει λόγο για μια «Μητσοτάκης Α.Ε.» που είναι «ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική».

«Η Κυβέρνηση σήμερα αφού έβρεχε με Αύρες -σαν αυτές που δεν έστειλε το καλοκαίρι για να σβήσει τις φωτιές στη χώρα- τους πυροσβέστες -που δεν προσέλαβε επίσης το καλοκαίρι και αρνείται να μονιμοποιήσει τώρα για να αντιμετωπίζουν τις πυρκαγιές-, τους επιτέθηκε βίαια με τα ΜΑΤ για να διαλύσει την ειρηνικότατη συγκέντρωσή τους.

»Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες των ίδιων των εποχικών πυροσβεστών, αποτέλεσμα αυτής της βίαιης επίθεσης των ομάδων καταστολής του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου, ήταν ο ακρωτηριασμός του δαχτύλου ενός πυροσβέστη από κροτίδα των ΜΑΤ.

»Τόσο ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική είναι η Μητσοτάκης Α.Ε.».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγρότες: Με εντολή Μαξίμου κλείνουν οι δρόμοι – Στην «άκρη» τα τρακτέρ για διέλευση των ταξιδιωτών

Κηφισιά: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ

Διαρροή ότι ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις – Δηλώνει αθώος, μιλάει για «λάσπη»

Διπλός σεισμός στη Ραφήνα

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Χωρίς προβλήματα η μετακίνση των εκδρομέων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...