Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζάκρη: Είπαμε στους Έλληνες της Αμερικής την αλήθεια για τα δεινά που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τζάκρη: Είπαμε στους Έλληνες της Αμερικής την αλήθεια για τα δεινά που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακούστηκε δυνατά στα ΜΜΕ και στις Ελληνικές Κοινότητες της Νέας Υόρκης», γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού, μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, πραγματοποίησαν πλήθος συναντήσεων με εκπροσώπους της Ομογένειας κατά την επίσημη επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ.

«Με αιχμή του δόρατος την συνέντευξη Τύπου στα Ομογενειακά ΜΜE, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο παρουσιάσαμε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ομογένεια και την Ελλάδα, αλλά και για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα, και έτσι ο Ελληνισμός της Αμερικής συναντήθηκε με την αλήθεια και μπορεί πια να συγκρίνει όσα πέτυχε για την πατρίδα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και με όσα δεινά προκαλεί σε αυτήν η διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

»Πριν και μετά την συνέντευξη Τύπου, με την αρωγή και της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, πραγματοποίησα συναντήσεις με ομογενειακούς φορείς και ηγετικά στελέχη της Ομογένειας.

»Πραγματοποίησα ακόμη συναντήσεις για θέματα εκπαίδευσης με την Πρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Εκπαίδευσης της Αρχιεπισκοπής και τον Διευθυντή του Γραφείου Παιδείας κ. Αθηνά Κρομμύδα και Αναστάσιο Κουλαρμάνη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής κ. Στέλλα Κοκόλη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νέας Υόρκης “Προμηθεύς” κ. Μερόπη Κυριάκου.

»Είχα, επίσης, συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής κ. Αναστάσιο Μουζάκη και κ. Νίκο Αλεξίου, καθηγητή κοινωνιολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Queens College και ιδρυτή του πρώτου αρχείου προφορικής ιστορίας, βιβλιοθήκης και Μουσείου των Ελληνοαμερικανών της Νέας Υόρκης.

»Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Νέα Υόρκη συναντήθηκα ακόμη με τον κ. Νίκο Μπάρδη, Πρόεδρο του ΔΣ του συνεταιρισμού Pangrygorian που αποτελείται από 5.500 ελληνικά εστιατόρια σε ολόκληρη την Αμερική και Έλληνες επιχειρηματίες, με τον Ελληνοαμερικανό πολιτικό και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) κ. Λεωνίδα Ραπτάκη και την Αμερικανίδα Γερουσιαστή Carolyn Maloney.

»Παραχώρησα, επίσης, συνέντευξη στο ελληνόφωνο δημοτικό ραδιόφωνο Cosmos FM, 91.5 και μίλησα σε πολιτική εκδήλωση στο Κεφαλλονίτικο σπίτι “Κέφαλος” στην Αστόρια με θέμα “Πολιτικές εξελίξεις και προοπτικές στην Ελλάδα”.

»Με τον Γιώργο Κατρούγκαλο συνεχίζουμε τις επαφές μας στην Ουάσιγκτον όπου έχουμε συναντήσεις με το Hellenic Caucus της Βουλής των Αντιπροσώπων, με υψηλόβαθμα στελέχη του State Department, με τον Executive Director της AHEPA κ. Βασίλη Μωσαίδη και τον Πρόεδρο και CEO του American Hellenic Institute κ. Νίκο Λαριγκάκη, think tanks, καθώς και με τους Έλληνες Ανταποκριτές Τύπου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...