Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση Κουρουμπλή στον Βλάχο του ΚΙΝΑΛ: Τυχοδιώκτες εκείνοι που το 2012 έγιναν υποπόδιο της Δεξιάς

Απάντηση Κουρουμπλή στον Βλάχο του ΚΙΝΑΛ: Τυχοδιώκτες εκείνοι που το 2012 έγιναν υποπόδιο της Δεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ράπισμα Κουρουμπλή στον Παναγιώτη Βλάχο του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος δήλωσε, αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής Κουρουμπλή στο ΠΑΣΟΚ ότι, «οι γραμμές μας με τη δημαγωγία, αλλά και με αυτούς που εγκατέλειψαν την παράταξη για να πιάσουν καρέκλες σε άλλα κόμματα παραμένει κόκκινη και απροσπέλαστη. Και σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να την επαναλάβω. Οι πόρτες των οργανώσεων, των τομέων, των δικτύων και της Χαριλάου Τρικούπη θα είναι ανοιχτές για κάθε δημοκράτη πολίτη, κλειστές για κάθε τυχοδιώκτη επαγγελματία της πολιτικής».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε σε ανάρτησή του στο Favebook:

«Απάντηση στον κ. Παναγιώτης Βλάχος / Panagiotis Vlachos

»Με αφορμή τους αήθεις και απρόκλητους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, σε σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο ieidiseis.gr, επιθυμώ να υπογραμμίσω τα εξής:

»1. Να θυμίσω στον κ. Βλάχο, ο οποίος μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη και δυστυχώς μερική γνώση της ιστορίας, ότι το 2011 επέλεξα να πω ένα τεράστιο ΟΧΙ, καταψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο, οπότε και το ΠΑΣΟΚ με διέγραψε. Έκτοτε ουδέποτε κοίταξα προς το ΠΑΣΟΚ ούτε το διανοούμαι.

»2. Να θυμίσω στον κ. Βλάχο ότι τυχοδιώκτες επαγγελματίες της πολιτικής ήταν εκείνοι, οι οποίοι, μετά τις εκλογές του 2012 έγιναν υποπόδιο της Δεξιάς, οδηγώντας τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ στην καταστροφή.

»3. Να θυμίσω στον κ. Βλάχο ότι ο ελληνικός λαός με τίμησε με την εμπιστοσύνη του 8 φορές και είναι αμετροέπεια και αυθάδεια προς αυτόν τον λαό, ένα στέλεχος που απέτυχε να εκλεγεί να τοποθετείται σήμερα έτσι.

»4. Το φθινόπωρο του 2011, μετά τη διαγράφη μου από το μεγαλύτερο τότε κόμμα στη Βουλή, όχι δεν γύρισα πίσω, αλλά επέλεξα συνειδητά να συμπορευθώ με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν κόμμα του 3%. Αυτό λέγεται πολιτική εντιμότητα. Οπότε για ποιες ακριβώς καρέκλες μιλάει ο κ. Βλάχος;

»5. Να θυμίσω στον κ. Βλάχο, ότι την πορεία μου την γνωρίζει ο ελληνικός λαός, γιατί σταθερά και αταλάντευτα ήμουν διαχρονικά απέναντι στις δεξιές πολιτικές της ΝΔ που πλήττουν την κοινωνία και τους πολλούς.

»6. Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τις επονείδιστες δηλώσεις του κ. Βλάχου προς το πρόσωπό μου. Διερωτώμαι αν κρύβουν αμηχανία και εκνευρισμό.

»Το ζήτημα της συγκυρίας δεν είναι ο Κουρουμπλής. Είναι υπερπολυτέλεια αυτό – όταν την ίδια στιγμή διασωληνωμένοι συνάνθρωποί μας πεθαίνουν αβοήθητοι έξω από τις ΜΕΘ και η Δεξιά αυτοθαυμάζεται.

»Από τη θέση του ανεξάρτητου βουλευτή θα αγωνιστώ και πάλι αδιαπραγμάτευτα και θα συγκρουστώ για την ανατροπή των δεξιών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών που αφήνουν ασύδοτες την πανδημία και την ακρίβεια να συνθλίβουν τον ελληνικό λαό.

»Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε, ότι είμαστε χάριν του λαού και γι’ αυτό οφείλουμε να εργαστούμε, για να οικοδομήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...