ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε έτοιμοι και πολιτικά αποφασισμένοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση στο πεδίο με την Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων και τις συνεχιζόμενες προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.
Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προχωρήσει σε ένα πολύ γενναίο εξοπλιστικό πρόγραμμα και πως αυτό έχει προβληματίσει την Τουρκία.
Υπενθύμισε, δε, ότι και στο παρελθόν και στις δύο προκλήσεις στον Έβρο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα αντέδρασε με τον ανάλογο τρόπο, ενώ απέδωσε τις επιθετικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και σε λόγους που αφορούν το εσωτερικό ακροατήριο της Τουρκίας.
Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κατέστησε σαφές ότι στόχος της Ελλάδας δεν είναι να φτάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα, αλλά να διατηρηθούν οι διαφορές μας, έστω και σε υψηλούς τόνους, στο επίπεδο της διπλωματίας.
























































