ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαλιάς: Η χώρα είναι ισχυρή και πυλώνας σταθερότητας

Χαρδαλιάς: Η χώρα είναι ισχυρή και πυλώνας σταθερότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας παραμένουν πάντα στο πλευρό της κοινωνίας, έχοντας υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, δήλωσε απόψε από τα Χανιά ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Ν. Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο περιοδείας του σε μονάδες και εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους σε θέματα εθνικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως ανέφερε προσερχόμενος στο Ναυτικό Νοσοκομείο, «η συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σημαντική.

»Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεισφέρουν παντού και όπως ξέρετε, σήμερα ανακοινώθηκε ο διπλασιασμός των σημείων όπου πραγματοποιούνται Rapid test σε χώρους των Ενόπλων Δυνάμεων.

»Συμμετέχουμε από την πρώτη στιγμή στην επιχείρηση “Ελευθερία”, για το κομμάτι που αφορά την μεταφορά των εμβολίων κάτω από οποιαδήποτε καιρική συνθήκη σε όλη την Ελλάδα και βέβαια η συμβολή μας στο θέμα του εμβολιασμού νομίζω ότι ήταν καταλυτική.

»Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στο πλευρό της κοινωνίας και πάντα παραμένουν με υψηλό φρόνιμα και υψηλή αίσθηση καθήκοντος, έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή χρειασθεί να προασπίσουν τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Νωρίτερα ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε στην ακριτική Γαύδο, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό του στρατιωτικού φυλακίου του νησιού και με την δήμαρχο Λίλιαν Στεφανάκη.

Η παρουσία του ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο επισκέψεων και ενός οδοιπορικού σε πολλά σημεία της χώρας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «σε κάθε σημείο της χώρας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη μας, οι στρατεύσιμοι, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι να βρίσκεται κοντά τους, να συνομιλεί μαζί τους και μέσα από την συνεννόηση και την συζήτηση να παίρνει μηνύματα και να χαράζει συγκεκριμένες πολιτικές».

»Είμαστε ως πολιτική ηγεσία έτοιμοι να προχωρήσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν την φροντίδα των στελεχών μας.

»Η κυβέρνηση έχει επενδύσει στο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων σε μέσα και εξοπλισμούς.

»Θέλουμε η χώρα μας να είναι ισχυρή, να παραμένει πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

Από τα Χανιά, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ώστε όπως είπε, να επιλυθούν αρρυθμίες και παθογένειες πολλών ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου – Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Ο Νίκος Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Άμυνα Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...