ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης μεταβαίνει, σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου στο Κόσοβο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς αξιωματούχους.
Αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου, ο κ. Φραγκογιάννης θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών και Διασποράς Donika Gervalla-Scawarz καθώς και με τον υφυπουργό Εξωτερικών και Διασποράς Kreshnik Ahmeti.
Στη συνέχεια ο κ. υφυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό Albin Kurti.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Κοσοβάρος ΥΦΥΠΕΞ κ. Ahmeti προς τιμή του κ. Φραγκογιάννη, παρουσία της υπουργού Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Rozeta Hajdari και της υπουργού Οικονομίας Artane Rizvanolli.
Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στις προοπτικές διεύρυνσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων με το Κόσοβο στους τομείς της ενέργειας, των επενδύσεων, της καινοτομίας, του τουρισμού.
























































