ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πέτρος Τατούλης, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Χρεοκοπία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πέτρος Τατούλης, βουλευτής της ΝΔ από 1990 μέχρι το 2007, υφυπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή και στη συνέχεια δυο φορές εκλεγμένος περιφερειάρχης Πελοποννήσου το 2010 και το 2014 ως ανεξάρτητος, αλλά και με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος τη δεύτερη φορά, είναι μια ακόμη φωνή από το πεδίο του φιλελεύθερου, κεντροδεξιού χώρου που καταγγέλλει την επικινδυνότητα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι μόνο από την πλευρά της δημοκρατίας και της εξαχρείωσης των θεσμών, αλλά και από τη σκοπιά της αδιαφανούς και αλόγιστης διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών.
«Η Κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα ότι δε θα διστάσει να οδηγήσει τη χώρα στο χείλος νέας χρεωκοπίας, προκειμένου να επιτύχει την επανεκλογή της», τονίζει με εκτενές άρθρο του στην efsyn.gr ο Π. Τατούλης και καλεί τα κόμματα και τους βουλευτές να αποκαλύψουν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και να εξαναγκάσουν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα ουσιαστικής αντιμετώπισης της ακρίβειας και της φτωχοποίησης και αποτροπής μιας νέας κρίσης χρέους.
























































