ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Κριστίνε Λάμπρεχτ έκανε γνωστό την Πέμπτη ότι η συμφωνία για μια κυκλική ανταλλαγή οχημάτων μάχης πεζικού με την Ελλάδα και την Ουκρανία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η Γερμανία θα παραδώσει σύντομα 40 οχήματα πεζικού τύπου Marder στην Ελλάδα, ενώ η Ελλάδα, με τη σειρά της, θα παραδώσει 40 από τα σοβιετικής κατασκευής οχήματα πεζικού τύπου BMP-1 στην Ουκρανία.
Επιπλέον, η Γερμανία θα προμηθεύσει με δύο επιπλέον πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων το Κίεβο, δήλωσε την Πέμπτη στο Βερολίνο η υπουργός Άμυνας Κριστίνε Λάμπρεχτ.
«Αποφασίσαμε να στείλουμε στην Ουκρανία δύο ακόμη πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων MARS II συμπεριλαμβανομένων 200 ρουκετών» δήλωσε σε διάσκεψη του γερμανικού στρατού, προσθέτοντας ότι η εκπαίδευση των Ουκρανών χειριστών αναμένεται να αρχίσει εντός του Σεπτεμβρίου.
«Επιπλέον, θα στείλουμε 50 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Dingo στην Ουκρανία» ανακοίνωσε η Λάμπρεχτ, αναφερόμενη σε ένα τεθωρακισμένο όχημα που ο γερμανικός στρατός χρησιμοποίησε εκτενώς κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.
























































