ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλάμ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγο πριν τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Πράγα, όπου θα συνυπάρξουν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τούρκος πρόεδρος επιμένει στην εμπρηστική ρητορική κατά την Ελλάδας.
Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων ανάγνωσης Κορανίου, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, κατηγορώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι ζητάει τη βοήθεια της Ουάσιγκτον, ενώ παράλληλα επανέλαβε τα όσα είπε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για τους χειρισμούς της Ελλάδας στο μεταναστευτικό.
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητάει βοήθεια από τις ΗΠΑ.
»Ζητάει βοήθεια εναντίον ποιου; Εναντίον της Τουρκίας.
»Οτιδήποτε και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε», είπε.
«Εδώ παρακολουθούμε πώς θάβουν αυτούς τους αθώους φτωχούς στις θάλασσες στο Αιγαίο, πώς τους θάβουν στη Μεσόγειο, από τα ελληνικά πλοία», ανέφερε επίσης για το μεταναστευτικό.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο τα τουρκικά πλοία διασώζουν τον κόσμο από τις θάλασσες «επειδή είμαστε μουσουλμάνοι.
»Και εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του Ισλάμ μας».
Σημείωσε επίσης αναφερόμενος στην εσωτερική κατάσταση της χώρας του ότι όταν κάποιος μιλά για την Τουρκία σκέφτεται «μια χώρα που ξεχωρίζει για την οικονομία, για την άμυνα, για τις στρατιωτικές της ικανότητες, καθώς για τη στάση της απέναντι σε ανθρωπιστικές κρίσεις».
























































