ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Τάσος Τέλλογλου, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα βρέθηκε το FBI, λίγες μέρες πριν τον ερχομό της PEGA στην ελληνική πρωτεύουσα, με σκοπό να ερευνήσει το σκάνδαλο υποκλοπών και συγκεκριμένα το πόσο έχει διασπαρεί το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator και ποιοι το διακίνησαν, όπως αναφέρει ο Τάσος Τέλλογλου στο insidestory.gr.
Σύμφωνα με όσα γράφει ο δημοσιογράφος, το παραπάνω ερώτημα φαίνεται να απασχολεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με πηγή της ελληνικής κυβέρνησης που γνωρίζει τι απασχολεί τους αλλοδαπούς ερευνητές των ελληνικών περιπετειών με το spyware να αναφέρει στο insidestory ότι «όσο περισσότερο ενεπλάκησαν οι ιδιώτες στη διακίνηση του λογισμικού, τόσο περισσότερο χάνεται ο έλεγχος για το ποιος το έστειλε και ποιος το πήρε».
Την είδηση για την παρουσία του FBI στη χώρα μας γνωστοποίησε και η Σόφι ιν ‘τ Βελντ, εισηγήτρια της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, γράφοντας στο Twitter:
«Ενώ η Europol και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθούν προσπαθούν μανιωδώς να ξεφύγουν από την ανάγκη να αντιμετωπίσουν το σκάνδαλο του spyware, το FBI βρίσκεται στην Ελλάδα για να έρευνες».
While @Europol and @EU_Commission are frantically trying to escape having to deal with the #spyware scandal, the #FBI is in Greece to investigate. 👇 https://t.co/l8EwtJDEFz
— Sophie in 't Veld (@SophieintVeld) November 5, 2022
























































