ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μεταρρυθμιστές για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη” ονομάζει την πολιτική του πρωτοβουλία, για την ανασυγκρότηση του αποκαλούμενου κεντροαριστερού χώρου, ο πρώην βουλευτής επικρατείας της ΔΗΜΑΡ και νυν ανεξάρτητος, Σπύρος Λυκούδης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Μπενάκη.
«Η πρώτη ανάγκη είναι να αναδείξουμε και να στηρίξουμε την αναγκαιότητα της πολιτικής συνεννόησης και συναίνεσης των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου. Η δεύτερη ανάγκη αφορά τη μεγάλη συνάντηση όλων των δυνάμεων του ιστορικού δημοκρατικού χώρου» τόνισε ο Σπύρος Λυκούδης.
Στόχος σύμφωνα με τον Σπύρο Λυκούδη οι ριζικές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα των θεσμών, του πολιτικού συστήματος, της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, χωρίς προαπαιτούμενα, ώστε, όπως είπε, να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας.
Το θέμα είναι ότι με περίπου αυτό τον λόγο και με αυτό τον στόχο: “Μεταρρυθμιστές για την Δημοκρατία και την Ανάπτυξη” είναικαι το Ποτάμι, και το ΠΑΣΟΚ, και η Ελιά και η Νέα Δημοκρατία.
Άρα οι “Μεταρρυθμιστές”… ξανάρχονται.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Νίκος Μπίστης, ο Βασίλης Οικονόμου και άλλα στελέχη από τον αποκαλούμενο κεντροαριστερό χώρο
























































