ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Δένδιας, Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετέβη σήμερα στην Πολωνία, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ.
Συμμετείχε στην έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της Συνόδου, ενώ η ομιλία του θα λάβει χώρα περί ώρα 12.30-13.00 (ώρα Ελλάδας).
Στο περιθώριο τω εργασιών της υπουργικής Συνόδου, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών, του Ουζμπεκιστάν Βλαντίμιρ Νόροφ (Vladimir Norov), της Αρμενίας Αραράτ Μιζρογιάν (Ararat Mirzoyan), του Τατζικιστάν Σιροχιντίν Μουχριντίνοβιτς Ασλοβ (Sirojiddin Muhriddinovich Aslov) και του Αζερμπαϊτζάν Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ (Jeyhun Bayramov)
Στις ανωτέρω διμερείς συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών, εκτός από θέματα διμερούς ενδιαφέροντος αναμένεται να συζητηθούν και ζητήματα περιφερειακού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος όπως η κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, καθώς και οι εξελίξεις στην Κεντρική Ασία, τον Καύκασο και την Ανατολική Μεσόγειο.























































