ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Αρναούτης, Διπλωματικό Σώμα, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ορίστηκε Μόνιμος Αντιπρόσωπος στους Διεθνείς Οργανισμούς στη Γενεύη με Προεδρικό Διάταγμα από 4/8/22 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 11/8/22, επισημαίνουν διπλωματικές πηγές «απαντώντας» σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Εκπρόσωπο να αντικαθίσταται από τον Γιώργο Αρναούτη λόγω του δημοσιεύματος των New York Times.
Οι ίδιες διπλωματικές πηγές σημειώνουν ότι, η εντολή τοποθέτησης του εκδόθηκε στις 7/9/22 με ανάληψη υπηρεσίας, η οποία ορίστηκε για το δεύτερο δεκαήμερο Δεκεμβρίου και θα λάβει χώρα στις 12/12/22 προκειμένου να επιδόσει τα διαπιστευτήρια πριν το τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα στις 20/12/22, καταλήγουν.
Άρα, η αντικατάσταση του Εκπροσώπου του ΥΠΕΞ ουδεμία σχέση έχει με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 14.00, στο ισόγειο του κτιρίου του ΥΠΕΞ, Ακαδημίας 1, διοργανώθηκε τελετή ενόψει της αναχώρησης του κ. Παπαϊωάννου στη Γενεύη.
























































