Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάχαλο στη Βουλή τα έκανε πάλι η Ζωή

Μπάχαλο στη Βουλή τα έκανε πάλι η Ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ακόμη φορά άναψαν τα αίματα στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση του προϋπολογισμού του σώματος.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον κατηγόρησε για ένα γεύμα που παρέθεσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος σε Ευρωπαίους βουλευτές, με χρήματα της Βουλής.

Όπως σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρηματολογούσε ενάντια στην αποστολή κοινοβουλευτικών στο Ισραήλ, για να ανακριθεί ο εκ των διαχειριστών στη λίστα Λαγκάρντ, Σάμι Μιονί, η Βουλή δαπανά πολύ μεγάλα ποσά για «προσωπικές σχέσεις συγκεκριμένων βουλευτών».

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο Κώστας Τριαντάφυλλος, παρέθεσε προσωπικό δείπνο σε βουλευτές της COSAC (Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου και των εθνικών Κοινοβουλίων της Ε.Ε.), με χρήματα της Βουλής στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Αντιδρώντας, ο Κώστας Τριαντάφυλλος καταλόγισε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «χυδαιότητα και συκοφαντία» και παρομοίωσε τον πολιτικό της λόγο με εκείνον της Χρυσής Αυγής.

«Η ίδια συνεχώς σκανδαλολογεί, λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή, απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ανακαλέσει, ζητώ από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγγνώμη» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε, «η διαδικασία της COSAC ήταν στις 8 το πρωί, η κα Κωνσταντοπούλου ήρθε στις 11.30 το μεσημέρι, παρενέβαινε διαρκώς στην ψηφοφορία με συνέπεια να γελούν όλοι οι συνάδελφοι βουλευτές – και την ώρα του γεύματος, μάζεψα τους νέους βουλευτές της COSAC σε ξεχωριστό τραπέζι. Αυτό που ήταν σχεδιασμός της Ελληνικής Προεδρίας, παρουσιάζει ως γεύμα δικό μου».

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο Γιάννης Τραγάκης ο οποίος κάλεσε τον κ. Τριαντάφυλλο να πάρει πίσω τη φράση «περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή». «Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

Παρέμβαση πραγματοποίησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα ένα κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή. Θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας να σας θέσει όρια» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Γραμμένος: Ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού μετά την επίθεση Φλώρου στη Βουλή

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...