ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, επισκέπτεται τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου το Βελιγράδι, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάτσιτς (Ivica Dačić) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.
Κατά τις συνομιλίες έμφαση αναμένεται να δοθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, στην ασφάλεια και σταθερότητα της περιοχής, στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, καθώς και στις ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ουκρανία μετά από τη ρωσική εισβολή και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του διμερή επίσκεψη στο εξωτερικό, στην Αθήνα, από την ανάληψη των καθηκόντων του (08/11.2022).
























































