ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Φυλακές, Χρηματισμός,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πατέρας της Εύας Καϊλή πήγε την Παρασκευή την δίχρονη εγγονή του στις φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες για να συναντήσει τη μητέρα της που βρίσκεται υπό κράτηση, κατηγορούμενη για πρωταγωνιστική συμμετοχή στο γνωστό σκάνδαλο Qatargate, που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο.
Η Εύα Καϊλή είχε καταθέσει δια των συνηγόρων της αίτημα να της επιτραπεί να συναντήσει την δύο ετών κόρη της, το οποίο και έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου και σήμερα το απόγευμα η συνάντηση αυτή έγινε γεγονός.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, πάντως, ενδεχομένως δεν είναι η πρώτη φορά που η Εύα Καϊλή βλέπει την κόρη της στις φυλακές στις οποίες βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα, παρά το γεγονός ότι ο συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος έχει δηλώσει ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε ζητήσει να συναντά την μόλις δύο ετών κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της, αλλά και τα δύο αιτήματα της είχαν απορριφθεί.
























































