ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών, σχολίασε δηκτικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.
Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ».
«Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί … “δια την υπόθεσίν του”, όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;», τονίζει χαρακτηριστικά.
Και ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης;».
«Πράγματι, “ένοχος ένοχον ου ποιεί’”», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, όταν απάντησε την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση αποδέχεται την «καλοδεχούμενη», όπως την χαρακτήρισε, πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση, στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα».
«Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών», καταλήγει.
























































