ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τουρκία: Σε οικονομική εξαθλίωση από την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς
Υποκλοπές: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παραίτηση Τζαβέλλα από τον Άρειο Πάγο
Ρήξη στην ιρανική ηγεσία: Πεζεσκιάν και Γκαλιμπάφ θέλουν να «ξηλώσουν» τον Αραγτσί
Πυρά Τραμπ κατά Μερτς: Φτιάξε τη διαλυμένη χώρα σου και άσε το Ιράν
Euroleague: Νίκη θρίλερ για Παναθηναϊκό σε Βαλένθια (105-107 παράταση) και φουλ για Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα δεν προκαλεί και δεν απειλεί κανέναν», σχολιάζουν διπλωματικές πηγές αναφορικά με νέες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και συνεχίζουν:
«Υπερασπίζεται την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και τις Διεθνείς Συνθήκες.
»Στον παραλογισμό έχουμε απαντήσει επανειλημμένως με ψυχραιμία και με νομικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα.
»Η Άγκυρα οφείλει να συνειδητοποιήσει πως το “ανερχόμενο προφίλ” της σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο δεν έχει θετικό πρόσημο.
»Είναι το “ανερχόμενο προφίλ” μιας χώρας που ακολουθεί και εφαρμόζει αναθεωρητική πολιτική, απειλεί με πόλεμο, αμφισβητεί κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου, εκβιάζει και δημιουργεί ρήγματα σε συμμαχίες που ανήκει, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια ειρήνη.
»Απορρίπτουμε στο σύνολο τους τα ανυπόστατα και έωλα τουρκικά επιχειρήματα όπως το έχουμε κάνει και μέσω των επιστολών μας στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ», καταλήγουν οι διπλωματικές πηγές.
























































